Фермерське меню

Весна на завершальній стадії, а ми налаштовуємося на яскраве літо і нові смаки! Гастрономічний тренд в Forrest Club - страви з фермерських продуктів! Який українець не любить ніжне і м'яке сало, ароматні овочі, і соковите м'ясо? Серед наших гостей таких вже точно немає! Подаємо кілька авторських ідей до вашої вечері від шеф-кухаря: Домашній паштет з печінки і м'яса мангалица, Асорті сала мангалица, Овочевий салат з фермерської грядки, Крем-суп з гороху-нут з копченими реберцями мангалица, Кролик на вугіллі в сметанному банош, Кебаб з м'яса мангалица, Шашлик з м'яса мангалица.

Яскраві поєднання простих продуктів і пряних нюансів - для найкращої трапези!