СЕЗОН РІЧКОВОЇ РИБИ

Відкриваємо Сезон річкової риби у Forrest Club - спеціально від шеф-кухаря особливе меню страв із сома.
Щодня, спеціально для гостей Forrest Club, до ресторану привозять вранішній вилов річкового сому. Для створення незвичайних смакових поєднань наш кухар маринує та коптить рибу.
У сезонному рибному меню: маринований по-грузинськи пряний сом з картоплею, екзотичний паштет із сома з ікрою летючої риби, пікантний салат з копченим сомом й в'яленими томатами та ароматний суп із сома з ніжним сиром.
Поціновувачі грилю вподобають наш ХІТ - соковитий стейк з сома, смаженого на вугіллі, який ми подаємо з зігріваючим імбирним соусом.
Спеціальна пропозиція діє тільки протягом тижня, тож поспішайте, аби відкрити нові смакові нюанси та скуштувати незвичайні страви.

Речной сом