"Косаро" - сирний сомельє

У команді Forrest Club поповнення - Марія, наш новий "косаро", сирний сомельє! Марія знає все про історію та технологію приготування сирів, і вона допоможе Вам зробити вибір. А вибрати є з чого - в нашому меню 20 видів сирів з 6 країн світу!

Рідкісна професія сирного сомельє народилася у Франції. Для того, аби стати сирним сомельє, потрібно багато знати про сири і мати дуже тонкий смак. "Косаро" може відповісти на будь-яке питання гостей про сир - назва, смакові якості або про те, з якими продуктами і стравами він найкраще поєднується. Наприклад, який сир найкраще підкреслить Ваше улюблене вино з винної карти ресторану. Також, сирний сомельє може грамотно скласти сирну тарілку - від ніжних молодих сортів сиру до твердих і пряних.
Приїжджайте в Forrest Club відкривати нові смаки та смакові поєднання!