Історія ресторану Forrest club

Історія цього розташованого під Києвом ресторану почалася у Сполучених Штатах. Крупний виробник м’яса, американець італійського походження Тоні Растеллі завжди любив готувати та пригощати друзів. На його віллі у Філадельфії часто збиралися дуже різні гості – відомі ресторатори, поважні бізнесмени, голлівудські зірки. На терасі, що розвернута до густих лісів, вони насолоджувалися чудовим видом та відбірними винами, поки хазяїн чаклував над грилем. З часом у цих дружніх зустрічей з’явилася назва – Forrest Club. Оскільки серед друзів Тоні було чимало шеф-кухарів відомих ресторанів, хазяїн вілли передоручив приготування вечерь їм. І вибір Тоні жодного разу нікого не розчарував, адже містер Растеллі добре розуміється не лише у їжі, а й у людях.   

Побувавши в Україні, засновник Forrest Club закохався у нашу країну та вирішив відкрити тут заміський ресторан, у якому були б втілені усі переваги, що притаманні його неформальному клубу цінителів доброї їжі на свіжому повітрі. Так з’явився київський Forrest Club – ресторан, у якому найапетитніші страви з усього світу об’єдналися із українською кулінарною традицією.